Sider

25.12.2008

Bog om det at netværke

Jeg har besluttet at skrive en bog om kunsten at netværke. Det er jo et vidt begreb og der er rigtig mange emner at tage fat på. Derfor har jeg brug for input til emner, som er relevante at behandle. Skriv derfor gerne en kommentar til dette indlæg med forslag til mulige emner, som du gerne ser behandlet i bogen.
Endvidere vil jeg anvende egne fotos i bogen, der på en eller anden måde illustrerer emnet.

2 kommentarer:

 1. Hej Lars,

  Jeg vil faktisk gerne være "Rasmus Modsat" og opfordre dig til, at skrive om andre emner end de tonsvis af bøger, der er i forvejen er skrevet om netværk.

  Du bliver i hvert fald nødt til at finde en mere unik indgangsvinkel end det, man har set på det sidste i forhold til bøger om netværk.

  Sig endelig til, hvis du har brug for mere feedback i den sammenhæng :o)

  Mange hilsner

  Leif

  SvarSlet
 2. Uno Vinding15.05.2009 13.25

  Jeg vil have lov til at tilslutte mig ideen om at du får skrevet en bog om at netværke.

  Når jeg hører om at netværke er det primært for at finde den næste kunde.

  Kunsten er at skabe gode langsigtede relationer gennem netværk hvor formålet er langt mere holistisk. JA – det vil være fint at finde den næste kunde, men jeg ser mere det at netværke som en mulighed for karriereudvikling og udveksling af kompetencer med henblik på personlig og faglig udvikling – i det hele taget at optimere den måde jeg tilegner mig viden for at nå mine personlige og faglige mål.

  SvarSlet