Sider

20.10.2009

BeoVision 10 bliver et hit

Jeg er meget begejstret for det nye BeoVision 10 og finder både konceptet, det teknologiske niveau, designet samt prisen meget tilfredsstillende.
Tager man højde for det meget høje lydniveau BeoVision 10 tilbyder og trækker prisen herfor fra i prisen for BeoVision 10, så er markedsprisen på BeoVision 10 attraktiv set med B&O-kunde briller.
Og fokus på lyd er helt korrekt. Lyden er ofte en lige så stor en del af den samlede filmoplevelse som selve filmen. Uden god lyd får du en ”flad” filmoplevelse. Det er filmens 3. dimension! Og B&O vælger så at integrere denne ”dimension” fra starten for at sikrer, at kunden får den ultimative oplevelse foran sit B&O-TV.

BeoVision 10 er helt klart også et afgørende TV-koncept for B&O og lanceringen kommer tidsmæssigt korrekt til at påvirke 2009/2010 regnskabet positivt.

BeoVison 10 bliver en succes. Koncept er gudesmukt, prisen er god og det er et produkt som rigtig mange eksisterende B&O kunder må eje og mange potentielle B&O-kunder har ventet på!

1 kommentar:

  1. Jeg er enig. BeoVision 10 skal nok bidrage til at vende udviklingen for B&O.

    Der er også en god dybdegående artikel om BeoVision 10 her: http://www.flatpanels.dk/artikel.php?subaction=showfull&id=1255968368

    SvarSlet