Pages

26/10/2009

iPhone 3Gs

I lang tid har jeg strittet imod, men i fredags fik jeg overbragt en sort iPhone 3G3 med 32Gb hukommelse. Og jeg må bare overgive mig til denne geniale platform!

Opsætningen til vores exchange server samt min private mail og gmail tog under 15 minutter. Oprettelse af Flickr, Google, LinkedIN, Facebook, Wikipedia, Krak (alle gratis appliaktioner) tog under 5 minutter og køb og installation af en håndfuld spændende applikationer (RK Pro (løbeprogram), aNote (avanceret notesblok), RadioBox, Safe (256Kb krypteret opbevaring af pinkoder og passwords), Star Walk (stjernehimlen lige nu), WeatherPro (super avanceret vejrprogram) og Measures (konvertering mellem klodens målstanddarder og valutaer) tog blot 1 time.

Men den største fordel er dog, at jeg kan klare 95% af alle mine mails på denne platform, idet den store skræm giver mulighed for at læse powerpoint, word, pdf og excel dokumenter uden problemer. Desuden kan jeg let forstørre teksten hvilket er en fordel, når man nærmer sig de 50 og får "gammelmandssyn" :-)

Alle mine fotos ligger der samt mit kæmpe musikbibliotek. Og JA, jeg kan også ringe på den og modtage normale opkald :-)

Det hele spiller bare. Apple har opfundet en pengemaskine, men udelukkende fordi iPhone giver ejeren virkelig værdi for pengene og nogle fede oplevelser. Dette er ikke en telefon - det er en "personal computer". There is no turning back......

1 comment:

  1. Ja, bedre sent end aldrig ;-) Der ligger en tilsvarende aha-oplevelse og venter, hvis du tog springet til Apple-hardware og -operativsystem. Det er mig en gåde, hvorfor så mange mennesker fortsat holder fast i Windows-baseret bambusbras.

    Nå, men så har du vel også købt Deep Green, forståes? “Without doubt the best chess game for the iPhone” :-)

    ReplyDelete