Gå videre til hovedindholdet

Dag 2 - En bjørnetjeneste


I dag var jeg i Zoo sammen med min datter Camilla og min søn Christian. Vi deltog i den årlige 2. januar Zoo dag som medlem af Copenhagen Photowalking Hub. Jeg havde mit Nikon D300 med, Camilla sit Nikon D50 og Christian fotograferede for første gang og var udstyret med et Nikon D70s.
Vi havde perfekt vejr med klar blå himmel, sol og 2-4 frostgrader. Flere af dyrene var ude, og der blev taget rigtig mange fotos.
Derfor bliver mit Dag 2 foto i mit "Projekt 365" også fra Zoo. Mange "Projekt 365" går ud på at tage et selvportræt hver dag, men det vil jeg skåne jer for. Derfor er målet med mit "Projekt 365" at tage et foto hver dag af et motiv jeg synes er spændende, knytte en lille historie til og lægge det ud på min blog samt min side på Flickr.
Bjørnen hyggede sig gevaldigt, og ænsede os næsten ikke. Jeg fik dog larmet lidt, så den kastede et blik på fredsforstyreren. Bang så var fotoet i kassen.

Populære indlæg fra denne blog

x-teams

I've just ordered a new book from Amazon. The name "x-teams" immediately caught my eye as I read about it in the Danish business newspaper - Børsen. The reviewer assigned 5 marks out of six, so expectations are high.
X-Teams written by Deborah Ancona and Henrik Bresman raises an interesting question already on the front cover.
"Why do teams fail?"
The topic of the book is how to build teams that lead, innovate, and succeed. I'll write a short review as soon as I've read it.

Seach inside the book here

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…