Pages

20/01/2010

Dag 20 - Det Specielle ParEfter mit selvportræt i går - som jeg forøvrigt har fået rigtig fin tilbagemelding på - både personligt og fotografisk, så havde jeg lyst til noget helt andet.
Igen er det svært at finde et motiv i vintermørket, men faktisk byder ens eget hjem på mange spændende motiver - de såkaldte "stilleben" motiv.
Så jeg dykkede ned i fryseren og fandt en pose frosne bær. To af disse blev placeret på et stykke sort papir og så blev der ellers leget med lyset. Fotoet her er en kombination af to foto med forskellig belysning. Herefter er det konverteret til s/h og den røde farve i det ene bær er trukket frem igen. Tilsidst har jeg givet det hele en mørk kant for at få endnu mee fokus på bærene.

De to bær symbolisere "det specielle par". Min teori er, at hvis man som par - i ægteskabet eller som venner - ligner hinanden alt for meget, så kan man efter en periode ikke tilbyde forholdet mere. Man går i stå. Hvis man derimod er alt for forskellig eller ligefrem modsætninger, så bliver det turbulent i en kort periode, men det vil med stor sandsynlighed ebbe ud. Et par, som par ligner hinanden på basale egenskaber, men er forskellige på mange andre områder - og giver plads til denne forskellighed - de vil udvikle en symbiose, der bare gør det så dejligt at dele tiden sammen. Jeg er heldig!

No comments:

Post a Comment