Pages

21/01/2010

Dag 21 - Et Sekund i LivetDet er min datter's fødselsdag i dag  - 17 år! Det er kun nogle måneder siden, at jeg holdt Camila i mine hænder og hun kikkede på mig med de der "hej far, her er jeg" øjne. Og hun er "her" i den grad.

Huset er fyldt med teenage piger, der danser og synger. Vivi og jeg har sørget for god mad, snaks og lidt at drikke. Så de hygger sig gevaldigt.

Så hvorfor et foto af en mønt der er fanget mit i sin rotation? Jeg synes dette foto symboliserer, at hvad vi gør og hvordan vi er, kaster skygger i fortiden, som vi enten er stolte af eller helst vil glemme. I dag tænker jeg over hvordan vi har opdraget vores datter (skyggen) og den person hun er i dag; og lige nu (det fastfryste øjeblik) er jeg en meget stolt far. Jer er overbevist om, at Camilla bliver en smuk og stærk kvinde, der vil komme til at sætte sit præg på verden.

Teknik: Igen en meget simpel opstilling: Et stykke hvidt papir, hvorpå jeg kaster lidt blødt lys fra højre (kontorlampe) og hårdt lys fra venstre fra en flash (SB-600). Mønten er dermed stoppet mit i sin rotation, hvilket skyggen også afslører (en hård kerne, men to lysere skygge på begge sider).


No comments:

Post a Comment