Gå videre til hovedindholdet

Dag 78 - Vi leger med det nye udstyrI dag var det tid til at lege med det nye flash udstyr. Så i mit "studie" (min gang) monterede jeg en SB-600 flash på stativ til venstre for motivet (output +0.3). Til højre monterede jeg en SB-900 i en Lastolite Softbox (output +2.0) på stativ. Kameraet blev monteret på stativ med et 50mm f/1.4 objektiv. Alle foto er efterfølgende behandlet i Photoshop.
Det blev nogle sjove timer. Ungerne kunne ikke rigtig sidde stille og det gjorde det jo ikke nemmere at stille skarpt. Jeg er godt tilfreds med dette første forsøg og glæder mig til at arbejde mere med lys. Jo bedre lyssætningen bliver jo mindre skal fotoet efterfølgende kunstigt justeres i PhotoShop.


Fotoet af mig har min datter taget!


Populære indlæg fra denne blog

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Mia Blichfeldt

Sometimes you get lucky. I shot this natural portrait of Mia Blichfeldt - a very gifted and up-coming badminton player at a private party - just a month before she became the youngest Danish Champion in Badminton in the senior league - and she is only 16!

Of course you can find many photos of Mia "in action", but only very few where she is being just herself - outside the badminton arena.

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…