Sider

24.03.2010

Dag 80 og Dag 81


Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har fået taget "dagens foto" de seneste to dage. Der er bare ikke tid idenfor døgnest 24 timer. Dagen starter kl. 07.00 og slutter 21.00, hvor der normalt er tid  til et par timer kreativt foto arbejde. Men de sidste to dage har bare været "uhyggelige" og jeg har være tvunget til at prioritere andre områder.

Men dermed ikke sagt, at jeg ikke kan trylle et par fotos frem, som trods alt er taget indenfor den seneste uges tid :-)Det første foto viser en Strålfors BodyBike Man i hurtig bevægelse - for hurtig for kameraet. Jeg har smidt 3.5 kilo siden jeg startede på spinning - fra 91 kr til 87.5 kr. Så det går den rigtige vej mod målet om at veje 85 kilo samtidig med at muskelmassen er øget.

Det andet foto viser en spekulativ herre, der undrer sig over hvor svært det er at forudsige den kommende dag. Jeg har ikke to dage der minder om hinanden. Hver dag bliver vi præsenteret for situationer, der kræver her og nu beslutninger - situationer, som vi ikke kunne forudse dagen før. Det gør det svært at navigere en virksomhed - men omvendt også meget inspirerende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar