Skip to main content

Besøg hos Google


I forrige uge var jeg på besøg hos Google i San Francisco. Det var en spændende oplevelse, og vi fik et godt indblik i den hverdag som medarbejderne hos Google har. Der er ingen tvivl om, at de ansatte hos Google nyder en større grad af medarbejder pleje og fleksibel arbejdsforhold end den gennemsnitlige amerikaner indenfor IT-sektoren. Bl.a. er der et for hver 50 meter en lille selvbetjeningsrestaurant med masser af frugt, snacks og drikkevarer. Google har 10 læger ansat, så de ansatte ikke behøver at anvende tid på at opsøge egen læge. Og selvfølgelig er der masser af fitness lokale og små svømmepøler med modstrøm spredt ud på campus, så medarbejderne kan holde sig i form. Børn og husdyr er velkommen i lokalerne og der er også sørget for at disse kan blive passet. Stedet er ikke på nogen præget af luksus, men af praktiske og funktionelle arbejdsforhold (egentlig var der rimelig rodet).Og for at de ansatte ikke skal anvende for megen tid på at transportere sig frem og tilbage til arbejde, så har Google en hen flåde af busser, der henter medarbejderne på fast Google busstoppesteder rundt omkring SF. Dette har fået huspriserne til at stige i netop disse områder, som kan mønstre et Google busstoppested!

I receptionen er der en stor minitor der løbende viser de ord der søges på at de millioner af bruger der hvert minut søger på nette ved hjælp af Google. Det bør man måske lige tænke over inden man skriver sit næste ord i "I feel lucky" feltet :-)Hver Google medarbejder kan anvende 20% af sin arbejdstid efter eget ønske og på egne projekter. Det har vist sig, at mange af disse projekter bliver til konkrete produkter eller events, der gavner Google.

Share |

Popular posts from this blog

x-teams

I've just ordered a new book from Amazon. The name "x-teams" immediately caught my eye as I read about it in the Danish business newspaper - Børsen. The reviewer assigned 5 marks out of six, so expectations are high.
X-Teams written by Deborah Ancona and Henrik Bresman raises an interesting question already on the front cover.
"Why do teams fail?"
The topic of the book is how to build teams that lead, innovate, and succeed. I'll write a short review as soon as I've read it.

Seach inside the book here

Mia Blichfeldt

Sometimes you get lucky. I shot this natural portrait of Mia Blichfeldt - a very gifted and up-coming badminton player at a private party - just a month before she became the youngest Danish Champion in Badminton in the senior league - and she is only 16!

Of course you can find many photos of Mia "in action", but only very few where she is being just herself - outside the badminton arena.

Three beautiful girls

Family portrait for mother-father and grand parents. Shot at my home studio in Hørsholm. Give me a call or an email if you need a portrait done - either for personal use or as a gift.