ABOUT


Jeg er Sønderjyde - født i Sønderborg (Als) - den 5. april 1961. Gik på Hoptrup Realskole i 10 år, hvorefter turen gik til Skanderborg Amtsgymnasium. Herfra var det et smut ind omkring Nørrejysk Artilleri-regiment i Skive, hvorefter Datalogi studiet blev påbegyndt på Århus Universitet. Men efter 2 år måtte jeg indse, at dette studie ikke var noget for mig, hvorefter jeg skiftede til Århus Handelshøjskole for at fuldføre en HA-uddannelse. Det gik godt og jeg påbegyndte Cand.Merc. studiet, men blev efter 3 måneder tilbudt job, hvilket jeg sagde ja til. Herefter begynder min erhvervskarriere, som du kan læse mere om på min LinkedIN profil.

I 1998 beslutte jeg at tage en Executive MBA uddanelse på Copenhagen Business School. I år 2000 blev jeg desuden tilknyttet CBS som ekstern vejleder og censor på E-MBA studiet - en position jeg har holdt lige siden.

Senest er det blev til en bestyrelsesuddannelse på CBS.

Jeg har to dejlige børn (Camilla på 25) og (Christian på 21), som jeg fik med min nu afdøde hustru Vivi. Desværre tog kræften hende alt for tidligt.

Jeg har dog atter fundet lykken og blev gift med Charlotte i 2017, som bringer to skønne piger (Claudia 20) og (Cassandra 16) med sig. Vi er flyttet sammen i Kongens Lyngby.

Jeg ejer virksomhede Kirstein Consulting ApS, hvor vi tilbyder følgende ydelser:

  • Bestyrelsesevaluering
  • Facilitering af strategi processen
  • Interim ansættelse
  • Konsulent ydelser
  • Mentoring
Jeg har desuden en lang og fortsat aktiv karriere som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem.


April 2018
Lars Kirstein

Follow my blog

Follow my blog with Bloglovin