Om Lars


Jeg er Sønderjyde - født i Sønderborg (Als) - den 5. april 1961. Gik på Hoptrup Realskole i 10 år, hvorefter turen gik til Skanderborg Amtsgymnasium. Herfra var det et smut ind omkring Nørrejysk Artilleri-regiment i Skive, hvorefter Datalogi studiet blev påbegyndt på Århus Universitet. Men efter 2 år måtte jeg indse, at dette studie ikke var noget for mig, hvorefter jeg skiftede til Århus Handelshøjskole for at fuldføre en HA-uddannelse. Det gik godt og jeg påbegyndte Cand.Merc. studiet, men blev efter 3 måneder tilbudt job, hvilket jeg sagde ja til. Herefter begynder min erhvervskarriere, som du kan læse mere om på min LinkedIN profil.

I 1998 gennemførte jeg Executive MBA uddannelsen på Copenhagen Business School. I år 2000 blev jeg desuden tilknyttet CBS som ekstern vejleder og censor på E-MBA studiet - en position jeg har holdt lige siden. I 2018 blev jeg beskikket censor for Kandidat, Bachelor, MBA-Master på Universiteter og Erhvervsuddannelser indenfor fagområderne: Strategi, Organisation, Erhvervsøkonomi, Innovation, Salg og Ledelse.

Senest er har jeg gennemført CBS bestyrelsesuddannelsen for Mindre og Mellemstore Virksomheder.

Jeg har to dejlige børn (Camilla på 26) og (Christian på 22), som jeg fik med min nu afdøde hustru Vivi. Desværre tog kræften hende alt for tidligt.
Har dog atter fundet lykken, og blev gift med Charlotte i 2017. Hun bringer to skønne piger (Claudia 21) og (Cassandra 17) med sig. Vi er flyttet sammen i Kongens Lyngby.

Jeg ejer virksomhede Kirstein Consulting ApS, hvor vi tilbyder følgende ydelser:
  • Bestyrelsesevaluering
  • Facilitering af strategi arbejdet
  • Analyse af forretningsmodel
  • Rådgivning omkring forretningsudvikling
  • Mentoring for yngre erhversledere
Desuden har jeg en lang og fortsat aktiv karriere som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem. Er bl.a executive partner hos ASNET Board.


Juli 2019
Lars Kirstein