Gå videre til hovedindholdet

ABOUT


Jeg er Sønderjyde - født i Sønderborg (Als) - den 5. april 1961. Gik på Hoptrup Realskole i 10 år, hvorefter turen gik til Skanderborg Amtsgymnasium. Herfra var det et smut ind omkring Nørrejysk Artilleri-regiment i Skive, hvorefter Datalogi studiet blev påbegyndt på Århus Universitet. Men efter 2 år måtte jeg indse, at dette studie ikke var noget for mig, hvorefter jeg skiftede til Århus Handelshøjskole for at fuldføre en HA-uddannelse. Det gik godt og jeg påbegyndte Cand.Merc. studiet, men blev efter 3 måneder tilbudt job, hvilket jeg sagde ja til. Herefter begynder min erhvervskarriere, som du kan læse mere om på min LinkedIN profil.

I 1998 beslutte jeg at tage en Executive MBA uddanelse på Copenhagen Business School. I år 2000 blev jeg desuden tilknyttet CBS som ekstern vejleder og censor på E-MBA studiet - en position jeg har holdt lige siden.

Senest er det blev til en bestyrelsesuddannelse på CBS.

Jeg har to dejlige børn (Camilla på 25) og (Christian på 21), som jeg fik med min nu afdøde hustru Vivi. Desværre tog kræften hende alt for tidligt.

Jeg har dog atter fundet lykken og blev gift med Charlotte i 2017, som bringer to skønne piger (Claudia 20) og (Cassandra 16) med sig. Vi er flyttet sammen i Kongens Lyngby.

Jeg ejer virksomhede Kirstein Consulting ApS, hvor vi tilbyder følgende ydelser:

  • Bestyrelsesevaluering
  • Facilitering af strategi processen
  • Interim ansættelse
  • Konsulent ydelser
  • Mentoring
Jeg har desuden en lang og fortsat aktiv karriere som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem.


April 2018
Lars Kirstein

Populære indlæg fra denne blog

x-teams

I've just ordered a new book from Amazon. The name "x-teams" immediately caught my eye as I read about it in the Danish business newspaper - Børsen. The reviewer assigned 5 marks out of six, so expectations are high.
X-Teams written by Deborah Ancona and Henrik Bresman raises an interesting question already on the front cover.
"Why do teams fail?"
The topic of the book is how to build teams that lead, innovate, and succeed. I'll write a short review as soon as I've read it.

Seach inside the book here

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…