Gå videre til hovedindholdet

Dag 17 - Vinter Ikon II


I dag har vi bare hygget. Jeg har hængt et par billeder op (ikke mine egne) og et musikanlæg. Jeg har desuden anvendt lidt tid på - http://www.fotostart.dk/ - som jeg varmt kan anbefale. Men inden jeg havde set mig om, så var det tid til at skyde dagens foto.
Endnu engang måtte jeg ud i naturen for at finde "dagens foto". Det var allerede mørkt, så jeg havde min Nikon SB-600 flash med. Et sted i sneen fandt jeg denne lille gren med visne blade på. Med en flash belysning fra venstre og en gadelampe fra oven fik jeg tilstrækkelig med lys. Beskæringen har placeret rækken af blade i den nederste tredjedel af fotoet (rule of third). Desuden har jeg i Photoshop ryddet op i scenen, så forstyrrende elementer såsom småsten og andre visne bladele etc. er fjernet. Endelig er der tilføjet en vignette i hjørnerne (bevist mere vignette i de øverste hjørner end i bunden) og et texture lag (en side fra en gammel bog) er tilføjet med blend mode "Multiply". Texturen laget har jeg fået fra Flickr medlem Feodora Umarov.


Populære indlæg fra denne blog

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…

Portrait of executive for LinkedIN and CV

Finn has some strong facial features that fits well to a high contrast b&w photo. I asked Finn to pose facing both with the left and right side tilting his face slightly to give him som options depending on where the photo need to be uploaded.The we tried a more direct pose showing his strong hands and with less contrast.


If you live near Copenhagen give me a ping if you want a new set of portrait photos for your CV or LinkedIN.