Gå videre til hovedindholdet

Dag 20 - Det Specielle ParEfter mit selvportræt i går - som jeg forøvrigt har fået rigtig fin tilbagemelding på - både personligt og fotografisk, så havde jeg lyst til noget helt andet.
Igen er det svært at finde et motiv i vintermørket, men faktisk byder ens eget hjem på mange spændende motiver - de såkaldte "stilleben" motiv.
Så jeg dykkede ned i fryseren og fandt en pose frosne bær. To af disse blev placeret på et stykke sort papir og så blev der ellers leget med lyset. Fotoet her er en kombination af to foto med forskellig belysning. Herefter er det konverteret til s/h og den røde farve i det ene bær er trukket frem igen. Tilsidst har jeg givet det hele en mørk kant for at få endnu mee fokus på bærene.

De to bær symbolisere "det specielle par". Min teori er, at hvis man som par - i ægteskabet eller som venner - ligner hinanden alt for meget, så kan man efter en periode ikke tilbyde forholdet mere. Man går i stå. Hvis man derimod er alt for forskellig eller ligefrem modsætninger, så bliver det turbulent i en kort periode, men det vil med stor sandsynlighed ebbe ud. Et par, som par ligner hinanden på basale egenskaber, men er forskellige på mange andre områder - og giver plads til denne forskellighed - de vil udvikle en symbiose, der bare gør det så dejligt at dele tiden sammen. Jeg er heldig!

Populære indlæg fra denne blog

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…

Portrait of executive for LinkedIN and CV

Finn has some strong facial features that fits well to a high contrast b&w photo. I asked Finn to pose facing both with the left and right side tilting his face slightly to give him som options depending on where the photo need to be uploaded.The we tried a more direct pose showing his strong hands and with less contrast.


If you live near Copenhagen give me a ping if you want a new set of portrait photos for your CV or LinkedIN.