Gå videre til hovedindholdet

Dag 21 - Et Sekund i LivetDet er min datter's fødselsdag i dag  - 17 år! Det er kun nogle måneder siden, at jeg holdt Camila i mine hænder og hun kikkede på mig med de der "hej far, her er jeg" øjne. Og hun er "her" i den grad.

Huset er fyldt med teenage piger, der danser og synger. Vivi og jeg har sørget for god mad, snaks og lidt at drikke. Så de hygger sig gevaldigt.

Så hvorfor et foto af en mønt der er fanget mit i sin rotation? Jeg synes dette foto symboliserer, at hvad vi gør og hvordan vi er, kaster skygger i fortiden, som vi enten er stolte af eller helst vil glemme. I dag tænker jeg over hvordan vi har opdraget vores datter (skyggen) og den person hun er i dag; og lige nu (det fastfryste øjeblik) er jeg en meget stolt far. Jer er overbevist om, at Camilla bliver en smuk og stærk kvinde, der vil komme til at sætte sit præg på verden.

Teknik: Igen en meget simpel opstilling: Et stykke hvidt papir, hvorpå jeg kaster lidt blødt lys fra højre (kontorlampe) og hårdt lys fra venstre fra en flash (SB-600). Mønten er dermed stoppet mit i sin rotation, hvilket skyggen også afslører (en hård kerne, men to lysere skygge på begge sider).


Populære indlæg fra denne blog

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…

Portrait of executive for LinkedIN and CV

Finn has some strong facial features that fits well to a high contrast b&w photo. I asked Finn to pose facing both with the left and right side tilting his face slightly to give him som options depending on where the photo need to be uploaded.The we tried a more direct pose showing his strong hands and with less contrast.


If you live near Copenhagen give me a ping if you want a new set of portrait photos for your CV or LinkedIN.