Gå videre til hovedindholdet

Dag 48 - Piller OnLine


Jeg hader spam mail. Heldigvis har jeg et velfungerende spamfilter, der sorterer disse uønskede mail ned i en spamfolder. Men jeg skal jo checke denne spamfolder, idet det også hænder, at spamfilteret sortere mails fra jeg gerne vil have. Otte til ni ud af 10 spammails er et tilbud om en vidunderpille, der vil gøre dig yngre, tyndere, stærkere, mere viril, mere udholdende, mere vågen, mere intelligent og jeg kunne blive ved. Det værste er jo bare, at der er en del mennesker, der lader sig narre og prøver disse "genveje" til succes. Alt det gode ved livet kræver en vedholdende personlig indsats. Det kan ingen "pille" ændre på.

Fotoet er så et forsøg på at skabe en visuel metafor på dette tema. En række piller er placeret på linie "OnLine" og er fotograferet på hvidt papir og et par struktur lag er tilføjet for at øge den grafiske effekt.


Share

Populære indlæg fra denne blog

Architectural Cubism - Day 106

A new office building in the northern part of Copenhagen. I'm getting more into architectural photography and with CS6 it is easy to correct "falling lines" perspective errors. The outer walls are forming a moire pattern when photographed. Imaging how this would look if I used a Nikon D800E instead of my old Nikon D300 :-)

Equipment: Nikon D300 with AF Nikkor 20mm f/2.8.
Exposure: 1/1000 sec at f/7.1, 0EV, ISO 200

Leder & Kommunikation

I juli 2004, da jeg var nordisk direktør for Bang & Olufsen, skrev jeg et kapitel til bogen "Kommunikationens mange ansigter".  Efter et veloverstået strategiseminar i sidste uge med min ledergruppe hos Strålfors Information Logistics, hvor jeg er administrerende direktør, så kom jeg til at tænke på denne tekst og fik lyst til at bringe den her på min blog, da budskabet fortsat er af største betydning for at lykkes med en strategiimplementering.

Der er fire grundpiller i kommunikation: Det verbale, det kropslige, det aktionsorienterede og det usagte. Der er også fire arketyper af modtagere i en moderne virksomhed: Individet, gruppen, personalet og det ophøjede individ. Uanset kommunikationsform og modtager så husk direkte, tydelig og ærlig kommunikation.

Kravene til en leders kommunikationsevner på jobbet er øget betragteligt over de sidste 10 år. Og ”jobbet” er her ikke ment i en snæver betragtning, men mere præcist det kommunikationsunivers en leder opererer i under u…

Portrait of executive for LinkedIN and CV

Finn has some strong facial features that fits well to a high contrast b&w photo. I asked Finn to pose facing both with the left and right side tilting his face slightly to give him som options depending on where the photo need to be uploaded.The we tried a more direct pose showing his strong hands and with less contrast.


If you live near Copenhagen give me a ping if you want a new set of portrait photos for your CV or LinkedIN.