Gå videre til hovedindholdet

Fastlåst eller Forandringsvillig


Vaner kan være både gode og dårlige. Men de har en tendens til at være svære at lave om på. Det gælder både i privatlivet og på arbejdspladsen.

Jeg er 58 år og livet har da budt på en håndfuld svære hændelser og udfordringer. Mine vaner er formet både af mine forældre (ophav), mit første ægteskab (samliv) og mine stillinger i erhvervslivet (domæne). Siden 2016/17 har jeg valgt at ændre rammerne for mit liv på to vigtige fronter. Jeg har valgt at leve sammen med en dejlig kvinde, der på mange områder er meget anderledes end jeg. Jeg har desuden valgt at klippe sikkerhedsnettet, og arbejder nu som selvstændig rådgiver via Kirstein Consulting ApS.

Det er svært at ændre fastlåste vaner - selv når man er forandringsvillig. Vanerne - især de dårlige - har det med at trække dig tilbage "på plads". Herefter skal der et nyt tilløb til, og eet til og eet til....

Det kræver stor tålmodighed fra de nye omgivelserne - uanset om det er een man elsker eller een man arbejder sammen med for at skabe en ny virksomhed.

Jeg er heldig fordi jeg har en forretningspartner, der giver mig tid og plads til at finde min "vej frem", og fordi jeg er gift med kvinde, der ikke giver op og fortsat tror på, at han nok skal "finde vej ind".

Jeg er forandringsvillig! Men det tager tid at finde den rigtige nøgle til at låse op for de mange fastlåste vaner og indgroede forestillinger om hvad der skaber ægte værdi og glæde.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Jeg tiltræder som adm. direktør for Strålfors Information Logistics A/S

Den 1. december tiltrådte jeg som adm. direktør for Strålfors Information Logistics A/S i Brøndby og Tilst – Læs om virksomheden her . Jeg ser meget frem til den spændende opgave, at udvikle virksomheden yderligere indenfor både det traditionelle forretningsområde – print, kuvertering og distribution, og til at udvikle nye forretningsområder, der skal sikre Strålfors Information Logistics en fortsat førerposition på det nordiske og danske marked, når det drejer sig om distribution af information uafhængigt af medie – papir eller elektronisk. Vi opererer indenfor fire forretningsområder: Administrativ Kommunikation – Elektronisk og trykt virksomhedsinformation til mange modtagere Markedskommunikation – One-to-one markedsføring EDH – Elektronisk Dokument Håndtering Kort – Løsninger indenfor betalings-, SIM-, bonus- eller gavekort

SnapScan 9000 - sådan digitaliser du dine negativer

Can you guess who the nice young man is in the image? It is me as a high school student - important years - where my passion for photography really took off. My god - 35 years has passed since those happy years. I have just scanned b/w negatives and color slides from these years, and it has been hilarious to see the pictures again. Since many of the images are not something to boast about, the mission was only to get the old negatives and slides converted to digital format. Since I have many pictures from my analog years this conversion process must also go quickly. Therefore I have just tested JOBO Snapscan 9000. It took med just 5 minutes to unpack it and set up. The scanning process is extremely simple. You install an SD card in the scanner, and then feed negatives or slides into the scanner by the help of various rails and frames - one at a time. The scan process only takes 4 seconds per negative / slide. The scanner has some simple correction options such as built-in color

Familieportræt som gave

Et dejligt familieportræt, som blev givet i en julegave til bedsteforældrene. Det er taget i mit studie i Lyngby. Giv mit et kald hvis du også ønsker et familieportræt til en gave. Du får en digital fil i både farve og sort/hvid. Leveres via DropBox. Du kan også få et færdig print. Jeg printer selv i op til A3+ og via Grafik & Foto kan jeg tilbyde større print og indramning.